Massage


Aroma ansiktsmassage (40 min)


Aroma ansiktsmassage tar ca 40 min. En lugn och mjuk massage med ekologiska eteriska oljor utvalda just för dina behov. Behandlingen startar med rengöring sedan peeling och massage på dekolletage, nacke och ansikte.


Behandlingen är godkänd som friskvård.
Aromamassage rygg & ansikte (40 min)


Aromamassage är en avslappnande lätt massage med ekologiska eteriska oljor utvalda för dina behov. Massage med avslappnande och lymfdränerande tekniker på rygg, dekolletage och ansikte.

Eteriska oljor består av upp till 400 kemiska beståndsdelar med effekter på både den fysiska kroppen men även på sinnet. Vi tar dels upp dem genom huden men även via doftsinnet.


Behandlingen är godkänd som friskvård.
Koppningsmassage (40 min)


Vid behandlingen använder vi vakuum så att hård och fast bindväv luckras upp. Bindväven lyfts upp med hjälp av sugkoppar av gummi som man rör fram och tillbaka över ett hudområde. Detta sker enligt speciella mönster och främst längs ben- och muskelkanter. Olja används tillsammans med kopparna för att kunna massera.

Syftet är att få igång blod och lymfcirkulationen i bindväven där slaggprodukter samlas och där även fettcellerna finns. Genom ökad cirkulation kan stela områden lösas upp och huden blir då mjukare och slätare.


Behandlingsförslag:

Ödem, Ärr, Acne, Hudbristningar, Fibroser, Brännskador, Före/efter kirurgiska ingrepp, Stelhet, Idrottsskador, Lindra muskel- och ledvärk.


Behandlingen är godkänd som friskvård. 

Cellulitbehandling med koppor (40min)                   


Koppning – Cellulitbehandling

*reducerar celluliter

*gör huden slätare, smidigare och fastare

*stimulerar fettförbränningen

*förbättrar lymfdränaget

Koppning påverkar bindväven och underhudsfettet, blod-och lymfcirkulationen öppnas upp i vävnaden. Detta främjar fortsatt bättre cirkulation, och förhållandena i vävnaden förbättras därmed. Collagen- och elastinbildningen i bindvävscellerna påverkas positivt och detta leder vidare till smidigare och fastare hud. Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma igång med förbränningen vilket minskar fettdepåerna.

För en effektiv behandling behövs en serie med behandlingar regelbundet 1-2 gånger per vecka. Man kan även köpa koppor för hembehandling.
Fot och underbensmassage (35 min massage + fotbad)


Efter ett härligt fotbad få du en välgörande massagebehandling av fot och underben.

Massagen stimulerar blodcirkulationen och mjukar upp ömma muskler på underbenen. Efter underbensmassagen får du en fotmassage som är

mycket avkopplande och motverkar stress.

Behandlingen är godkänd för Friskvårdskuponger/Min friskvård/Actiway.

Copyright © All Rights Reserved

Hälsan i centrum Kungälv - Västra gatan 43 - 44231 - Kungälv - 0708-24 05 28/ 0303-44 22 22