Skönhet

Aroma ansiktsbehandling (60 min)


Aroma ansiktsbehandling är en naturkosmetisk ansiktsbehandling med helhetssyn där även insidan räknas. Jag utgår från din huds behov och skräddarsyr behandlingen efter dessa. Vi använder endast naturliga hudvårdsprodukter av hög kvalitet.

Behandlingen startar med en rengöring, sedan fortsätter jag med en hudanalys och peeling. Därefter är det dags för avslappnande skön massage av dekolletage, nacke och ansikte. En mask följer och det hela avslutas med serum och dagkräm.


Aroma ansiktsbehandling lyx (90 min)


Aroma ansiktsbehandling är en naturkosmetisk ansiktsbehandling med helhetssyn där även insidan räknas. Jag utgår från din huds behov och skräddarsyr behandlingen efter dessa. Vi använder endast naturliga hudvårdsprodukter av hög kvalitet.

Behandlingen startar med rengöring sedan fortsätter jag med en hudanalys och peeling. Jag formar dina ögonbryn och därefter är det dags för en lång avslappnande skön massage av dekolletage, nacke och ansikte. En eller två masker följer och det hela avslutas med serum och dagkräm.


Aroma ansiktsmassage (40 min)


Aroma ansiktsmassage är en lugn och mjuk massage med ekologiska eteriska oljor utvalda just för dina behov. Behandlingen startar med rengöring sedan peeling och massage på dekolletage, nacke och ansikte.


Behandlingen är godkänd som friskvård.


AHA- behandling (30 Min)


Rätt syra och styrka väljs ut på AHA-syran.

Rengöring, syra behandling, neutralisering, ansiktsvatten och avslutande serum och dagkräm.

För bäst resultat kan behandling göras med 1-2 veckors mellanrum.

Efter AHA behandling är huden lite extra känslig för sol så skydda dig med en naturligt solskydd ex. Dr. Sannas solkräm eller använd hatt/ keps.


Bonussystem: Vid 5 behandlingar 20% rabatt.


AHA peeling kan vara ett bra alternativ vid:


-Pormaskar och acne

-Rynkor

-Grov storporig hud

-Ärr

-Pigmentfläckar

-Allmän uppfräschning av huden


Skinscrubber light (30 min)


Rengöring, peeling med hjälp av ultraljud, utvald ampull för dina behov inslussad med hjälp av sonophores (ljudvågor).

Vi använder endast naturliga produkter av hög kvalitet.


En behandling som ger en ännu effektivare och djupare peeling än traditionella peelingkrämer. Förbereder och öppnar upp för efterföljande ampull som slussas ner i huden. Slutresultatet är en len återfuktad hud på djupet.


Skinscrubber de luxe (60 min)


Rengöring, peeling med hjälp av ultraljud, utvald ampull för dina behov inslussad med hjälp av sonophores (ljudvågor).

Avslutas med en 24 karats guldmask och anpassad dagkräm.

Vi använder endast naturliga produkter av hög kvalitet.


Denna behandling ger ännu effektivare och djupare peeling än traditionella peelingkrämer. Förbereder och öppnar upp för efterföljande anpassad ampull som slussas ner i huden.


Ansiktsmasken X3 24K Gold Mask innehåller äkta guldmineraler. Dessa i kombination med aktiva växtoljor, gör denna guldmask extra effektiv. Den stimulerar celltillväxt i överhudens innersta skikt (stratum basale) för att återskapa friska och fasta hudceller samt ökar blodflödet till vävnader, påskyndar cellulära processer och aktiverar återskapandet av nya hudceller.

Guldets antiinflammatoriska egenskaper hämmar hudinflammationer.


Slutresultatet är en strålande mjuk och frisk hud


Ansiktsbehandling med koppningsmassage (60 Min)


Rengöring, peeling, massage med koppning. Följs upp med utvald ansiktsmask och avslutas med utvald ansiktkräm.


Koppningsmassage i ansiktet ger finare lyster till din hud, stramar upp huden och är ett kraftfullt vapen i kampen mot rynkorna men även för dig med problemhud!


Varför Ansiktskoppning?


Ansiktskoppning är en mjuk och skön form av koppning som är bra för:


*Blodcirkulationen ökar (ökad syretillförsel)

*Musklerna slappnar av

*Ansiktets åldrande fördröjs

*Huden vitaliseras

*Huden stramas upp

*Svullnader minskar

*Rynkor och grova linjer slätas ut

*Ärrbildning minskar

*Påsar under ögonen minskar

*Huden renas, (knottrig hy, acne, finnar)

*Spänningshuvudvärk kan lindras

*Tinnitus och spänningar i käke lindras pga. att musklerna slappnar av


Färgning fransar och bryn


Brynplock ingår alltid i bryn färgningar. 


Vaxning


Ben

Armhåla

Bikinilinje

Ansikte

Rygg

Näsborrar


Vid vaxning tänk på att inte använda hudkräm innan du kommer. Håren bör vara minst 5 mm långa. Efter vaxning bör du helst låta huden vara i fred och inte exponera den för solning direkt före eller efter vaxning under minst 24 timmar. Hårsäckarna är öppna direkt efter vaxning och därför känsliga för att bakterier kan ta sig ner i hårsäcken. Använd gärna luftiga kläder och undvik att sporta direkt efter behandlingen, även smink bör undvikas första dygnet.  Mellan vaxningar är det en fördel att peela eller skrubba huden någon gång per vecka för att undvika inåtväxta strån. 


Lashlift inkl. Keratin-boost och fransfärg


Lashlift är en permanent av de övre ögonfransarna. Det ger ett lyft och en mer vaken och öppen blick. Kan liknas vid effekten du får av en ögonfranstång. Man limmar en mall utvald för dina fransar på ögonlocket och limmar sedan upp fransarna på mallen. Påför permanentvätska, sedan neutraliseringsvätska och sist en inpackning med keratin i. Efter detta färgas fransarna för extra effekt. Lashliften sitter i upp till 6-8 veckor beroende på dina fransars utväxttid. Kom gärna osminkad till din behandling. 24 timmar efter behandlingen ska du vara försiktig med fransarna och undvika att få vatten på dom eller gnugga dig i ögonen. Permanenten kan då få sämre hållbarhet.

Copyright © All Rights Reserved

Hälsan i centrum Kungälv - Västra gatan 43 - 44231 - Kungälv - 0708-24 05 28/ 0303-44 22 22